About Us

We're passionate about cooking

Our History

Lorem ipsum dolor sit amet, sea cibo laoreet omnesque ei, usu eu dicit perpetua assueverit. Has ut cibo gubergren, qui et laoreet appareat. Ea usu posse oratio, vel tritani equidem propriae ex. Sit ferri pertinax ei, et eam esse duis. Mea partem debitis interesset ei. Ea eos eirmod disputando, impetus laoreet lucilius no per, ea cum noster rationibus.

What We Value

Lorem ipsum dolor sit amet, sea cibo laoreet omnesque ei, usu eu dicit perpetua assueverit. Has ut cibo gubergren, qui et laoreet appareat. Ea usu posse oratio, vel tritani equidem propriae ex. Sit ferri pertinax ei, et eam esse duis. Mea partem debitis interesset ei. Ea eos eirmod disputando, impetus laoreet lucilius no per, ea cum noster rationibus.

10

High Restaurants

2

Michelin Star

150

Talented Employees

Meet the Team

Delenit commune delectus cu has, labitur recteque in mel. Ad mea equidem similique, qui graeci nusquam suscipiantur in. Eu vidit dicta fuisset vis. Vix integre delicata ad, decore oportere aliquando est ad, vix nostro aliquip omnesque id. Qui te dissentiet dissentiunt, constituto elaboraret vim.

Silvia Just

Owner

  • Phone: 000 - 111 - 2222
  • Email: silvia@dina.com
Short text description here. Maecenas ornare varius mauris eu commodo. Aenean nibh risus, rhoncus eget consectetur ac.

Mike Right

Chef

  • Phone: 000 - 111 - 2222
  • Email: mike@dina.com
Short text description here. Maecenas ornare varius mauris eu commodo. Aenean nibh risus, rhoncus eget consectetur ac.

Anna Robinson

Chef

  • Phone: 000 - 111 - 2222
  • Email: anna@dina.com
Short text description here. Maecenas ornare varius mauris eu commodo. Aenean nibh risus, rhoncus eget consectetur ac.

John Smith

Manager

  • Phone: 000 - 111 - 2222
  • Email: john@dina.com
Short text description here. Maecenas ornare varius mauris eu commodo. Aenean nibh risus, rhoncus eget consectetur ac.
"Ferri altera eripuit ne nam. Duo at tibique conclusionemque, nam modo ancillae tacimates et, cu vim omnes phaedrum conclusionemque. Ex tempor eligendi corrumpit vim, sea ei tacimates reformidans. Congue corpora vis ad."
- Anna Jones -
5/5
"Eam numquam aliquam ea, latine placerat omittantur pri ea. Ius cu nobis numquam vivendo. Bonorum utroque has et, nam cu case clita voluptaria. Est ne error laoreet, te pro stet efficiantur suscipiantur, illum labitur ullamcorper mea no."
- Louis Rios -
5/5
"Mel ea diceret eripuit, has alii solet scribentur ad, vix bonorum tincidunt quaerendum ex. Odio clita has cu, ex per movet malorum, no nusquam officiis nominati mea. Ad graece admodum percipitur cum."
- Jean Carlson -
5/5

Book a table

How many

When

What time

Liebe Gäste,

LIEBE GÄSTE,

ab dem 23.08.2021 gilt in Bezug auf die Infektionsschutzverordnungen im Landkreis München die sogenannte 3-G-Regel, die die Bewirtung in Innenräumen nur Gästen gestattet, die sich als geimpft, genesen oder getestet ausweisen können.

Als Testnachweis gilt ein Schnelltest mit einer Gültigkeit von 24 Stunden sowie ein PCR Test, der nicht älter als 48 Stundensein darf.

Wir bitten Sie, unseren Service bei der verpflichtenden Prüfung zu unterstützen und hoffen, dass das Pandemiegeschehen bald wieder die uneingeschränkte Bewirtung ermöglicht.

Weiterhin können Sie die Gerichte unserer Speisekarte auch zur Abholung bestellen:

Bestellannahme unter 08102-9998044

(täglich ab 11:30Uhr)

Die aktuelle Speisekarte sehen Sie hier auf unserer Seite unter dem Reiter: Speisekarte

Wir freuen uns auf Ihren Besuch und ein Wiedersehen!

Ihr Wirt Rudolf Schall